Wil jij jouw bedrijf laten groeien? Onroerend goed aankopen? Een overname doen of de activiteiten uitbreiden en heb je moeite de juiste financiering te krijgen? Dan is dat frustrerend. Je wilt je energie steken in je passie en raakt verzand in een aanvraagproces, welke je creativiteit belemmert.

Onze professionele financieel regisseurs kennen alle financieringsvormen, waardoor maatwerk geen enkel probleem is. Dat aangevuld met een breed persoonlijk netwerk van investeerders en de mogelijkheden zijn eindeloos. Onderstaand staat in vijf stappen duidelijk omschreven hoe wij te werk gaan.


Stap 1: Analyse ondernemer, onderneming, strategie en markt

Voor een haalbare en optimale invulling van de financiering is het belangrijk een professionele, grondige analyse uit te voeren van jouw organisatie. We zullen je verzoeken verschillende gegevens aan te reiken om de haalbaarheid van jouw financieringsvraag en het businessplan van jouw onderneming goed te kunnen beoordelen. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan jaarcijfers, IB-aangiftes, taxaties en een businessplan. Zo kunnen wij een weloverwogen inschatting maken van jouw financieringsvraag.

Stap 2: Financieringsbehoefte in kaart brengen

Er zijn meerdere mogelijkheden ten aanzien van de invulling van de financiering, daarom is het belangrijk de wensen met jou als ondernemer te bespreken, om zo tot een optimale financieringsstructuur te komen. Op basis van onze kennis en ervaring kunnen we een goede inschatting maken van wat de optimale invulling is van de financieringsbehoefte. Finance Experts kent alle mogelijkheden, welke we graag met je doornemen om zo samen de best passende oplossing in te zetten.

Stap 3: Mixen en blenden

Naast de traditionele bancaire financieringsmogelijkheden, kent Finance Experts alle andere moderne en gecombineerde financieringsmogelijkheden tot in detail. Elke financieringsaanvraag is uniek en vraagt om een eigen invulling. Laat het mixen en blenden van de investeringsaanvraag maar aan onze financieel regisseurs over. Zij zijn zeer professioneel, creatief en leveren graag maatwerk. We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen.

Stap 4: Het aanbieden van de financieringspropositie

Nu zijn we op het punt beland waar we de verschillende marktpartijen, al dan niet in combinatie met onze private investeerders, een professionele investeringspropositie aan kunnen bieden. In deze propositie staan het rendement en de risico’s beschreven.

Op dit punt is het definitief: de financiering heeft een positief kredietrisico en de financieel regisseurs zijn overtuigd van het plan. De financiering zal gefund worden en de plannen van de ondernemer gerealiseerd.

Stap 5: Verzorgen en invullen van de financiering

Wanneer Finance Experts de juiste mix heeft gemaakt, komen we tot de beste financieringsoplossing en ontzorgen we jou in de bedrijfsvoering en bij de gehele afhandeling van jouw aanvraag.

Kom in contact

Spreekt deze manier van financieren je aan?
Neem dan contact met ons op en ervaar wat wij voor je kunnen betekenen.

Onze financieringspartners

Partner ABN-AMRO
Partner ING-bank
Partner Rabobank
Partner Collin Crowdfund