Wij zijn Alex, Bas, René en Jeroen. Samen hebben wij Finance Experts opgericht, een landelijke partnerorganisatie. Door onze uitgebreide ondernemerskennis en jarenlange ervaring binnen de financiële wereld is geen enkel haalbaar financieringsvraagstuk ons te groot.

Wij zijn de verbindende factor tussen ondernemer(s) en investeerder(s). Waar ondernemers bij reguliere banken tegen beperkingen aanlopen, kijken wij verder. Wij vinden de juiste funding en zorgen dat het kapitaal van onze investeerders rendeert met een helder en duidelijk zicht op de risico’s en het rendement. Wij zijn financieel regisseurs en maken optimale financiering haalbaar.

Wie zijn wij? Finance Experts

Ons team

Alex Klein
Oprichter

Alex (1968) is 26 jaar werkzaam geweest in de bancaire sector waar hij zich overwegend heeft beziggehouden met kredietverlening aan ondernemers in het mkb en grootbedrijf. Hij heeft hier zowel commerciële als leidinggevende functies bekleed. In 2016 is hij voor zichzelf begonnen, met als kernactiviteit het adviseren en ondersteunen van ondernemers bij de invulling van hun financieringsbehoefte.

Alex is woonachtig in Hanzestad Hasselt, getrouwd en vader van drie zonen. In zijn vrije tijd doet hij graag aan duursporten (zwemmen, fietsen, hardlopen) en kan hij genieten van muziek en een feestje op zijn tijd.

Alex:
Het financieringslandschap voor het bedrijfsleven is in hoog tempo aan het veranderen. Daar waar de bank traditioneel hét loket was voor een financiering, zijn de mogelijkheden nu zeer divers. Ik help ondernemers graag bij het regisseren van de financiering en het realiseren van de ambities. Wij brengen ondernemers en kapitaal bij elkaar en blijven betrokken.”

René Bosgoed
Oprichter

René (1967) heeft jarenlange ervaring als zakelijk adviseur bij een tweetal grootbanken. Hiermee verbreedde hij zijn kennis in zakelijk bankieren aangaande onroerend goed, consultancy, familiebedrijf, bedrijfsovernames en risicodragend kapitaal.

Opgegroeid in een ondernemersgezin was het niet verwonderlijk dat hij in 2017 is gestart als zelfstandig financieringsregisseur. De samenwerking met Alex, bleek reeds bij de start een groot succes. Vanaf 2023 zijn de activiteiten voortgezet onder de naam Finance Experts, waarbij wordt samengewerkt met Collin Crowdfund. René woont in Zwolle en is de trotse vader van drie kinderen. Naast zijn werk sport hij graag, hardlopen, fietsen, golf en fitness.

René:
Mijn werk is geslaagd als we een passende financiering hebben gevonden en de klant tevreden is. Is de transactie gedaan? Dan blijven we betrokken. Dat is hetgeen wat ons onderscheidt. Onze betrouwbaarheid en professionaliteit gecombineerd met een sterk platform, gebruikmakend van een groot netwerk zorgt dat wij snel kunnen schakelen.”

Bas Denissen
Oprichter

Bas (1971) heeft meer dan 30 jaar ervaring in diverse financiële (management/directie) functies. Voorheen was hij werkzaam bij zowel accountantsorganisaties als grote ondernemingen en daarna als zelfstandig interim-manager actief. De zoektocht naar creatieve maar ook transparante en robuuste oplossingen om financieringen van mkb-ondernemingen vorm te geven, doet hem veel deugd. Daarbij is een mooi rendement voor de investeerders cruciaal.

Bas woont samen met zijn vrouw en twee dochters in Tilburg. In zijn vrije tijd geniet hij van het Bourgondische Brabantse leven.

Bas:
Vertrouwen en transparantie zijn in de huidige financiële sector van grote waarde. Deze twee kernwaarden vormen de basis van de dienstverlening van Finance Experts.

Jeroen ter Huurne
Oprichter

Jeroen (1960) heeft ruim 30 jaar ervaring in de bancaire sector, waarvan de laatste 22 jaar in directiefuncties. Na zijn carrière in de bancaire sector heeft hij in 2014 Collin Crowdfund opgericht. Zijn doel: teruggaan naar de oorspronkelijke manier van bankieren. Dit doet hij samen met CFO van Collin Crowdfund, Bas Denissen.

Als uitbreiding van de diensten van Collin hebben Bas en Jeroen samen met Alex en René Finance Experts opgericht. Met deze nieuwe onderneming kunnen zij nog meer ondernemers helpen bij het realiseren van hun ambities.

Jeroen woont samen met zijn vrouw in Udenhout. Daarnaast is hij een trotse vader van drie zoons. In het weekend kun je Jeroen tegenkomen op de mountainbike in de Loonse en Drunense Duinen.

Jeroen:
Enkel traditionele financiering middels de bank is mijn inziens verledentijd. Co-financiering is toekomstgericht. Daarmee maakt de ondernemer optimaal gebruik van traditionele en non-bancaire financiering.”

Kom in contact

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden voor jou als ondernemer?
Wij zorgen dat kapitaal geen beperkende factor meer is.

Of wil je weten hoe wij jouw kapitaal laten renderen?
Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Wat wij doen

Finance Experts brengt ondernemers, investeerders en financiers bij elkaar om samen impact te maken. Met Finance Experts kan de ondernemer zijn of haar ambities waarmaken en blijft het kapitaal van onze private investeerders groeien. Wij zijn een landelijke partnerorganisatie. Met onze uitgebreide kennis en ervaring in de wereld van financieren is een financieringsvraagstuk ons niet snel te groot. Zodra wij het financieringsvraagstuk met een positief kritische blik hebben geanalyseerd en wij in de ambitie van de ondernemer geloven, zorgen we ervoor dat de financiering optimaal ingevuld wordt.