Finance Experts brengt ondernemers, investeerders en financiers bij elkaar om samen impact te maken. Met Finance Experts kan de ondernemer zijn of haar ambities waarmaken en blijft het kapitaal van onze private investeerders groeien. Wij zijn een landelijke partnerorganisatie. Met onze uitgebreide kennis en ervaring in de wereld van financieren is een financieringsvraagstuk ons niet snel te groot. Zodra wij het financieringsvraagstuk met een positief kritische blik hebben geanalyseerd en wij in de ambitie van de ondernemer geloven, zorgen we ervoor dat de financiering optimaal ingevuld wordt. Doordat we financieel regisseur zijn maken we de optimale financiering haalbaar. We zijn op de hoogte van alle mogelijke manieren van financieren. Daarnaast beschikken we over een breed netwerk van zowel professionele financieringspartijen als private investeerders.

Neemt contact met ons op. Finance Experts

De kracht van Finance Experts zit in de optimale mix van financieringsvormen die onze experts bij elkaar brengen. Of het nu gaat om een financiering door de bank, assetspecialist, private investeerders of een combinatie daarvan, het is allemaal mogelijk. Doordat onze experts alle partijen doorgaans persoonlijk kennen, kunnen we snel schakelen.
Wil jij jouw ambities als ondernemer met ons bespreken of ben jij benieuwd hoe wij jouw kapitaal aanzienlijk kunnen laten groeien? Onze financieel regisseurs gaan graag persoonlijk met je in gesprek. Bel ons voor een vrijblijvende kennismaking.
Wij zijn positief kritisch, innovatief en betrokken.
Finance Experts. Financial Freedom


Wat willen wij bereiken?

Dat ondernemers in het midden- en grootbedrijf in Nederland de kans krijgen hun ambities te realiseren. Wij vinden het zonde wanneer ondernemers met een businessplan, tegen kredietbeperkingen aanlopen bij traditionele financieringspartijen. Het is onze missie om ervoor te zorgen dat kapitaal geen beperkende factor is.

Het is fantastisch om te ervaren dat mooie ondernemersinitiatieven met behulp van Finance Experts uitgevoerd kunnen worden en om tegelijkertijd onze vermogende relaties een unieke kans te bieden hieraan bij te dragen. Zo zorgen wij voor extra mogelijkheden bij ondernemers, welke voelbaar zijn voor hun klanten en onze investeerders.

Finance Experts heeft veel expertise op het inschatten van kansen en risico’s. Door professioneel en resultaatgericht te werk te gaan, kan een investeerder erop vertrouwen dat zijn of haar investering een aantrekkelijk rendement oplevert.

Zo steunen wij de ondernemer, de investeerder en de Nederlandse economie.


Wie zijn wij? Finance Experts

Wie wij zijn

Wij zijn Alex, Bas, René en Jeroen. Samen hebben wij Finance Experts opgericht een landelijke partnerorganisatie. Door onze uitgebreide ondernemerskennis en jarenlange ervaring binnen de financiële wereld is geen enkel haalbaar financieringsvraagstuk ons te groot.

Wij zijn de verbindende factor tussen ondernemer(s) en investeerder(s). Waar ondernemers bij reguliere banken tegen beperkingen aanlopen, kijken wij verder. Wij vinden de juiste funding en zorgen dat het kapitaal van onze investeerders rendeert met een helder en duidelijk zicht op de risico’s en het rendement. Wij zijn financieel regisseurs en maken optimale financiering haalbaar.

Kom in contact

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden voor jou als ondernemer?
Wij zorgen dat kapitaal geen beperkende factor meer is.

Of wil je weten hoe wij jouw kapitaal laten renderen?
Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Onze financieringspartners

Partner ABN-AMRO
Partner ING-bank
Partner Rabobank
Partner Collin Crowdfund