Onze partners

Edwin Spekschate
Partner

Edwin (1980) heeft in zijn bancaire loopbaan van ruim 18 jaar veel kennis en kunde opgedaan op het gebied van hypotheken en zakelijke financieringen. Daarnaast heeft hij ook ervaringen met Private Banking en kent hij de nodige uitdagingen en mogelijkheden. Edwin is in zijn periode als bankier altijd werkzaam geweest in de Regio Zwolle waar hij een sterk (ondernemers)netwerk heeft opgebouwd.

Edwin woont in Ens, gemeente Noordoostpolder, is getrouwd met Selina en heeft een dochter (Isa) en zoon (Nout). Hij sport graag in zijn vrije tijd, waar wielrennen, hardlopen en golf behoren tot zijn favorieten.

Edwin:

“Na een mooie bancaire carrière was het tijd voor mijn volgende stap. Ik zag de bancaire financieringsmogelijkheden al enige tijd afnemen, wat ruimte biedt voor andere partijen. Met Finance Experts wil ik de ondernemers, maar ook de investeerders helpen met de invulling van hun behoeften. Dit via persoonlijk contact en in goede balans zodat er de win – winsituatie ontstaat.”

Arend Kat
Partner

Arend heeft een schat aan ervaring op het gebied van financieren in zowel het mkb- als in het grootbedrijf-segment. Reeds talloze ondernemers in Noord- en Oost-Nederland hebben ervaring met hem opgedaan. Recentelijk is Arend toegetreden als partner bij Finance Experts.

Arend is getrouwd, heeft 3 kinderen en is al zijn hele leven woonachtig in de gemeente Hardenberg. Hij maakt graag verre reizen naar andere continenten en culturen.

Arend:

“Banken worden sterk beperkt in hun bancaire financieringsmogelijkheden. Ondernemers voelen zich hierdoor geremd in het realiseren van hun plannen en dromen. Wij weten de juiste kanalen te vinden en de gewenste kapitaalbehoefte ook daadwerkelijk en daadkrachtig te regelen voor de ondernemer. Daarnaast blijven wij altijd persoonlijk betrokken.”

Bij Finance Experts helpen wij ondernemers met het invullen van de financieringsbehoefte. Nadat het aanvraagproces positief doorlopen is zorgen wij voor invulling van de financieringsbehoefte. Dit kan plaatsvinden via banken, assetspecialisten of (één of meerdere) private investeerders. Hierbij werken wij samen met het professionele platform van Collin Crowdfund. Dat geeft uitgebreide mogelijkheden om de ondernemer via maatwerk te voorzien van een passende financieringsoplossing. Spreekt jou dat als financieringsexpert ook aan neem dan contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden om je aan te sluiten bij het netwerk van Finance Experts.

Wat onze partners zeggen

“Ik ken de mannen van Finance Experts al jaren als prettige en transparante partners die mij helpen om rendement te maken op mijn vermogen. Ik krijg er daarnaast een mooi netwerk bij.”

“De grondige analyse van de financieringsaanvragen is merkbaar in de kwaliteit van de proposities.”

“De professionaliteit en snelheid zijn verbluffend.”

Onze partners

Partner Collin Crowdfund
Partner Rabobank
Partner ING-bank
Partner ABN-AMRO

Kom in contact

Spreekt deze manier van financieren je aan?
Neem dan contact met ons op en ervaar wat wij voor je kunnen betekenen.