Finance Experts beoordeelt jouw bedrijfs- en financiële gegevens en kijkt samen met jou naar de optimale mogelijkheden voor de invulling van de financiering. Of het nu gaat om een financiering via de grootbanken in Nederland, via buitenlandse banken, via leasemaatschappijen of via investeerders. Samen creëren we de optimale financieringsinvulling.

Hoe werkt het?

01
Analyse ondernemer, onderneming, strategie en markt
Om ervoor te zorgen dat een financiering optimaal en haalbaar wordt ingevuld, is het belangrijk een professionele, grondige analyse te maken van jouw organisatie.
02
Wensen over financiering in kaart brengen
Er zijn vele mogelijkheden om tot een financiering te komen. Samen brengen we in kaart waar de voorkeuren en mogelijkheden liggen.
03
Elke aanvraag is uniek en vraagt om een eigen invulling
Naast de traditionele bancaire financieringsmogelijkheden, kent Finance Experts alle andere moderne en gecombineerde financieringsmogelijkheden tot in detail.
04
Het aanbieden van de financieringspropositie
We delen de financieringspropositie met ons netwerk en zijn klaar om een definitief financieringsvoorstel te maken.
05
Verzorgen en invullen van de financiering
Wanneer Finance Experts de juiste mix heeft gemaakt, komen we tot de beste financieringsoplossing en ontzorgen we jou in de bedrijfsvoering en bij de gehele afhandeling van jouw aanvraag.
 
Meer over hoe het werkt

Kom in contact

Spreekt deze manier van financieren je aan?
Neem dan contact met ons op en ervaar wat wij voor je kunnen betekenen.

Veelgestelde vragen

Onderstaand de veelgestelde vragen omtrent een financiering via Finance Experts.
Staat uw vraag hier niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Neem simpelweg contact met ons op, we gaan graag het gesprek met u aan. Op basis van het gesprek en de aan te leveren financiële informatie maken wij een inschatting van de financieringsmogelijkheden. Zijn beide partijen positief over verdere samenwerking? Dan gaan we graag een samenwerkingsovereenkomst aan.

Bij een financieringsoplossing die volledig wordt ingevuld met private investeerders hebben we de tijdslijnen meer in eigen hand en bedraagt de gemiddelde doorlooptijd 3 weken.

Wanneer de financieringsoplossing wordt ingevuld door een externe partij, bijvoorbeeld door een bank, hangt de doorlooptijd sterk van deze partij af.

Er geldt een minimum leenbedrag vanaf € 250.000,- en er geldt geen maximum leenbedrag.

Wat onze klanten zeggen

“Finance Experts heeft mij geholpen om de voorfinanciering rond te krijgen en dit jaar met de financiering van de aankoop van grond. Daardoor kon ik uiteindelijk mijn nieuwbouw plannen realiseren.”

“De professionaliteit en snelheid zijn verbluffend.”

“We waren opzoek naar een partij die ons kon adviseren om samen met een bank tot een financieringsstructuur te komen, al dan niet gecombineerd met investeerders. En dat is hartstikke goed gelukt!”

Onze financieringspartners

Partner ABN-AMRO
Partner ING-bank
Partner Rabobank
Partner Collin Crowdfund